kelas 1-ing-1 online

Yen sampeyan pengin sinau karo guru Cina kanthi tatap muka kanthi online, kelas online 1-kanggo-1 online minangka pilihan sing paling apik.
Kelas online 1-ing-1 duwe keluwesan paling dhuwur, ing babagan wektu lan konten. Saran kita supaya duwe loro utawa telung kelas seminggu supaya sampeyan bisa maju kanthi cepet ing basa Cina. Kita bisa ngatur konten lan bahan pasinaon kanggo nyinaoni kalebu persiapan HSK, Cina pacelathon, Cina Bisnis lan liya-liyane. Kelas live online kanthi lancar kaya ing kelas nyata.
Kita bisa nyedhiyakake kelas 1-kanggo-1 online gratis minangka kelas uji coba kanggo siswa sing kepengin sinau basa Cina. Yen sampeyan pengin nyoba, hubungi kami.
<1>