Napa Kita

Sistem pembelajaran ilmiah

-Gawe sinau gampang lan efisien.
Waca liyane

Guru sing paling apik

-Awal pengalaman 8 taun ing ndhuwur mulang guru basa Cina minangka basa nomer loro.
Waca liyane

Inovasi ing sinau Cina

-Mupangat babagan rincian lan ilmiah nalika mulang
Waca liyane

Reputasi sing apik

-Rekomendasi siswa asing
Waca liyane

Enquiry Kanggo Kursus Cina
Sampeyan Sugeng Hubungi Kita Kanggo Ngerteni Liyane babagan Kursus, Guru, Kelas Percobaan, lan sapiturute.

Warta & Blog Paling Anyar

Sorotan teknologi saka China Intl Fair kanggo Tra

Sorotan teknologi saka China Intl Fair kanggo Tra

10 17,2020

Wanita duwe sesambungan karo robot layanan sajrone Pameran Internasional kanggo Perdagangan Layanan China ing Beijing, 6......

Maca liyane
Pamulihan grotto kaping pisanan ing Dunhuang M

Pamulihan grotto kaping pisanan ing Dunhuang M

10 17,2020

Miturut Dunhuang Research Institute, sajrone telung taun kepungkur, proyek restorasi lan nyalin pertama saka Mogao Grott......

Maca liyane
Sepuluh basa paling dhuwur ing saindenging jagad

Sepuluh basa paling dhuwur ing saindenging jagad

10 17,2020

Miturut jumlah pangguna, tanpa ujar manawa basa sing paling padhet ing saindenging jagad iki mesthine basa Tionghoa, lan......

Maca liyane